A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яськівська сільська територіальна громада
Одеська область, Одеський район

День захисту дітей.

Дата: 02.06.2020 12:29
Кількість переглядів: 581

Фото без опису

1 червня, у всьому світі традиційно відзначається День захисту дітей – відзначається важливість захисту прав дитини у сфері виховання, освіти, соціального забезпечення, фізичного і духовного розвитку незалежно від кольору шкіри, національної належності, громадського походження, майнового стану тощо.

Це свято не тільки для дітлахів, адже воно нагадує суспільству про необхідність забезпечувати захист прав дітей не тільки у якісь конкретні дні, а й протягом всього року.

Символом Міжнародного дня захисту дітей став прапор, де на зеленому тлі намальовані п'ять фігурок людей різного кольору, що стоять на поверхні земної кулі. Це символізує гармонію і єднання різних народів світу, незалежно від раси та національності.Фото без описуСимвол Міжнародного дня захисту дітей

В Україні цей день не є вихідним, але для дітей завжди виглядає особливо святково: це веселі заходи, концерти, морозиво, перший день літа та початок літніх канікул.

Перший літній день 2020 року жителі Яськівської ОТГ провели разом із своїми  дітьми, в атмосфері дитячого сміху, веселощів та позитивних емоцій. Святкували День захисту дітей в нашій громаді просто неба, на території бару «Мойка». Активну участь в святі взяла Яськівська сільська рада. Батьків та дітей зі святом привітав голова Яськівської ОТГ Володимир Федорович Курко, також він із  своїм заступником Тетяною Петрівною вручили грамоти дітям, які брали участь в проведені свята. Святкували День захисту дітей  гучно, весело та кольорово. Програма свята була різноманітною, тому кожен знайшов улюблену розвагу. 

Завдяки підтримці підприємців нашої громади  та Яськівської сільської ради діти отримали солодкі подарунки, радість, гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин. Це свято надовго залишиться у дитячих спогадах як промінь світла.

 

 


 

 

 


 

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора