A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яськівська сільська територіальна громада
Одеська область, Одеський район

З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

Дата: 19.06.2020 15:27
Кількість переглядів: 524

За доброю традицією у  третю неділю літа усі працівники галузі охорони здоров’я відзначатимуть своє професійне свято – День медичного працівника.

За тією ж доброю традицією у переддень свята, 19 червня, у актовій  залі Троїцького ЗЗСО провели нагородження кращих медпрацівників Яськівської ОТГ.

 Урочистість з нагоди професійного свята розпочалася із привітання голови  Яськівської ОТГ Володимира Федоровича Курка, який висловив слова подяки усім працівниками галузі охорони здоров’я за їх сумлінну та віддану працю: «У день вашого професійного свята хочеться сказати багато теплих слів на адресу кожного медика. Ви - запорука нашого здоров'я, ви - наші рятівники у найтяжчі хвилини нашого життя. Низький уклін вам за вашу невтомну працю та щире і відкрите серце. Завдяки вашій турботі та професійній майстерності у людини з'являється віра та надія на одужання і це найголовніше. Від усієї душі бажаю вам здоров'я, щастя та мирного неба»

      У вітальних словах Володимира Федоровича звучали звернення до ветеранів медичної галузі, які свої знання, досвід, теплоту свого серця віддали зціленню людей. У зверненні до молоді, яка починає свою діяльність, зазначалося, що їх завдання – увібрати все краще, що накопичено попередниками, стати для них гідною зміною.

Привітав працівників медичної галузі теплими словами  директор  КНП «ЦПМСД»  Денис Володимирович Курко.

За вагомі досягнення та багаторічну сумлінну і наполегливу працю Подяками, цінними подарунками   від  голови Яськівської  ОТГ та директора  КНП «ЦПМСД» Яськівської сільської ради Дениса Володимировича Курка  були нагороджені працівники медичної галузі Яськівської громади.

Бажаємо кожному представнику цієї благородної професії міцного здоров’я, мужності та сил, поваги від людей, миру, достатку та благополуччя. Дякуємо вам за врятовані життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора