A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яськівська сільська територіальна громада
Одеська область, Одеський район

Оголошення

Дата: 03.07.2020 10:48
Кількість переглядів: 860

Оголошення

3  03 липня 2020 року по  30 липня 2020 року проводяться громадські обговорення стратегічних та операційних цілей розвитку Яськівської сільської об’єднаної територіальної  громади до 2027 року.

Ви можете висловити свої думки з приводу завдань, що стоять перед громадою в процесі виконання цього документу.

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який хоче долучитись до публічного громадського обговорення, з приводу стратегічних напрямів та цілей, що визначені у проекті Стратегії розвитку Яськівської сільської об’єднаної  територіальної громади  на 2020-2027 роки.

Запрошуємо долучатися до обговорення небайдужих, ідейних громадян, представників бізнесу та молодь. Ми чекаємо саме на вас! Долучайтеся, щоб остаточно скоригувати чи доповнити варіанти сьогоднішніх дій для кращого завтра.

Доступ до проекту Стратегії за ПОСИЛАННЯМ.

Для тих, хто хоче долучитися і викласти власну позицію щодо Стратегії, потрібно заповнити відповідний ФОРМУЛЯР ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ.

Заповнений формуляр треба передати:

a) електронною поштою на адресу: turunchuk@meta.ua

б) звичайною поштою на адресу: 67642, Одеська область, с.Яськи, вул. Центральна, 78, Яськівська сільська рада.

в) безпосередньо у приймальню: с.Яськи, вул. Центральна, 78, Яськівська сільська рада. 2-й поверх. (з понеділка по п’ятницю з 09.00. до 17.00 год, обідня перерва з 13.00 до 14.00 год.)

В подальшому усі зібрані матеріали будуть розглянуті робочою групою, про що буде додатково повідомлено, опрацьовані та систематизовані у єдиний документ та передані на розгляд сесії сільської ради для затвердження.

У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Яськівська громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегіч


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора