A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яськівська сільська територіальна громада
Одеська область, Одеський район

КОМПЛЕКСНА ПОСЛУГА "єМАЛЯТКО"

Дата: 05.01.2021 14:50
Кількість переглядів: 463

КОМПЛЕКСНА ПОСЛУГА – «ЄМАЛЯТКО»

З метою створення сприятливих умов для реалізації прав дитини у 2020 році в Україні стартував експериментальний проєкт під назвою «єМалятко».

Лише на підставі однієї заяви батьки новонародженої дитини можуть отримати послуги в рамках комплексної послуги «єМалятко»:

проведення державної реєстрації народження;

реєстрації місця проживання дитини;

призначення державної допомоги при народженні дитини;

призначення допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях;

внесення відомостей про дитину до Реєстру пацієнтів, що ведеться у центральній базі даних електронної системи охорони здоров’я;

реєстрації дитини у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків;

визначення належності новонародженої дитини до громадянства України;

внесення інформації про новонароджену дитину до Єдиного державного демографічного реєстру з присвоєнням унікального номера запису в ньому.

Сьогодні таку послугу можна отримати за однією заявою не тільки у закладі охорони здоров’я, де народилась дитина, а також у відділах державної реєстрації актів цивільного стану та у центрах надання адміністративних послуг, які надають адміністративні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану.

 

єМалятко

єМалятко — комплексна послуга для батьків новонароджених. За однією заявою, поданою онлайн, можна зареєструвати народження дитини та отримати до 9-ти державних послуг від різних органів влади, потрібних при народженні дитини.

Замовляйте комплексну послугу єМалятко онлайн

Реєстрація народження за допомогою єМалятко — це:

зручно. За допомогою єМалятко можна замовити усі потрібні послуги для немовляти у зручний час та у зручному місці. До електронної заяви потрібно лише внести дані про маму, тата і дитину, а навпроти — послуги, які хочете отримати, поставити галочку.

сучасно. Заяву єМалятко можна подати онлайн на порталі Дія. Більше не потрібно десятки різних заяв, робити ксерокопії документів та стояти у чергах.

швидко. Орієнтовний час заповнення заяви єМалятко — 20-30 хв, реєстрація народження відбувається протягом 1 робочого дня.

безпечно. Подана онлайн заява єМалятко допомагає не тільки заощадити час, а й не піддавати ризику своє здоров'я та здоров'я родини у час поширення Covid-19.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора