A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яськівська сільська територіальна громада
Одеська область, Одеський район

Проект Світового банку "Надання соціальних послуг в громаді"

Дата: 23.02.2021 12:31
Кількість переглядів: 1958

Фото без опису

Фото без опису

Проект Світового банку "Надання соціальних послуг в громаді"

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису Фото без опису

Шановні мешканці Яськівської сільської територіальної громади!

Запрошуємо Вас ознайомитись із Планами екологічного та соціального менеджменту (ПЕСМ) за мікропроектом «Впровадження інноваційних соціальних послуг для забезпечення благополуччя мешканців Яськівської СТГ» в рамках впровадження Проекту Світового банку "Надання соціальних послуг в громаді", що фінансується за рахунок грантових коштів, наданих Україні Урядом Японії через Японський фонд соціального розвитку.

Даний План розроблено з метою визначення та уникнення/пом’якшення можливих негативних екологічних, соціальних впливів, або впливів на здоров’я, які можуть виникати в результаті впровадження мікропроекту, або протягом його впровадження. У разі наявності пропозицій до Протоколу наради просимо надсилати до відділу сім’ї, праці та соціального захисту населення (turunchuk@meta.ua) у термін до 6 березня 2021 року. Всі пропозиції будуть розглянуті Партнером УФСІ з впровадження мікропроєктів та враховані у ПЕСМ за результатом громадських консультацій.

В рамках впровадження мікропроєкту буде здійснено капітальний ремонт  приміщення адмінбудівлі №2   Яськівської сільської ради в с.Троїцьке, де буде відремонтовано приміщення актової зали, бібліотеки під «Центр надання соціальних послуг».

         У «Центрі надання соціальних послуг» Яськівської сільської ради будуть проходити  заходи групової роботи з надання соціальних послуг мешканцям громади таких як: тренінги, групові заняття, дискусії, круглі столи, лекції, а також, на базі центру будуть надаватися   послуги соціальної адаптації (для дітей з інвалідністю їх краща адаптація  у навчальних закладах; університет третього віку; організація клубів за інтересами, активного довголіття та ін.) та соціальна інтеграція та реінтеграція. Також будуть вдосконаленні послуги: догляд вдома, консультування, представництво інтересів, інформування соціальний супровід, соціальна профілактика, натуральна допомога, кризове та екстрене втручання. 

 

 

 

Начальник відділу сім’ї, праці

та соціального захисту населення                                    Олена МАРЕНЧЕНКО

електронна адреса i.markevych@usif.ua.
електронна адреса ya.hrynchuk@usif.ua .
електронна адреса i.dzinka@usif.ua.

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора