A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яськівська сільська територіальна громада
Одеська область, Одеський район

Вулична акція «Walk for Freedom» («Хода за свободу»)

Дата: 04.08.2021 12:45
Кількість переглядів: 487

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

З нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми 30 липня на веб сайті та на сторінках фейсбук Яськівської сільської ради та центру надання соціальних послуг транслювались відеоролики з питань запобігання торгівлі людьми, за рахунок коштів Яськівської сільської ради було виготовлено та розміщено в центрі с. Троїцьке на білборді соціальну рекламою з відповідної тематики.
З метою підвищення рівня обізнаності щодо проблеми торгівлі людьми 30 липня 2021 року проведено Вуличну акцію «Walk for Freedom» («Хода за свободу»), яка за маршрутом по вул. Центральній с Яськи до парку с. Яськи, до неї долучились працівники відділу сім’ї, праці та соціального захисту населення Яськівської сільської ради, суб’єкти взаємодії, що здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Яськівській сільській територіальній громаді, молодь сільської територіальної громади, особи, які перебувають у групі ризику потрапляння у ситуацію торгівлі людьми, та небайдужі громадяни аби об’єднати зусилля для подолання хвороби 21-го століття – білого рабства.
«Лабіринт можливостей» до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми
Спеціалістами центру надання соціальних послуг Яськівської сільської ради разом зі спеціалістами відділу сім’ї, праці та соціального захисту населення за сприянням відділу освіти, культури, молоді та спорту Яськівської сільської ради та суб’єкти взаємодії, що здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Яськівській сільській територіальній громаді провели вуличну акцію «Протидія торгівлі людьми». у квесті «Лабіринт можливостей» перевірили свою обізнаність у правилах безпечної подорожі та працевлаштування за кордоном. Кожен охочий отримав тематичні буклети з інформацією про торгівлю людьми та порадами, як уникнути подібних ситуацій. Начальник відділу сім’ї, праці та соціального захисту населення Яськівської сільсської ради зупинилась на окремих аспектах протидії торгівлі людьми та наголосила на необхідності активізації заходів задля запобігання вчиненню таких злочинів. Серед учасників акції обговорювались питання як запобігти потрапляння у пастки, в які потрапляють заробітчани під час виїзду за кордон у пошуках роботи
На подвір’ї Яськівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів всі бажаючі перевірили свої знання з питань працевлаштування, можливих ризиків при подорожі за кордон, шукали вихід із невідомих ситуацій, аналізували помилки, яких найчастіше припускаються громадяни, змінивши своє ставлення до сумнівних пропозицій працевлаштування Серед учасників акції провели анкетування щодо правової обізнаності, можливості отримання безоплатної правової допомоги та захисту прав у різних життєвих ситуаціях,.
Важливо пам’ятати свої права та не погоджуватися на роботу з дуже привабливими умовами та високою зарплатнею – небезпеку можна розпізнати завчасно. А отримати фахову консультацію щодо питань протидії торгівлі людьми можна за телефоном «гарячої лінії» з протидії торгівлі людьми 0800 505 501.
Торгівля людьми – це глобальна проблема і її не варто замовчувати!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора