A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яськівська сільська територіальна громада
Одеська область, Одеський район

В рамках реалізації Проєкту створені відповідні служби

Дата: 11.05.2022 12:40
Кількість переглядів: 276

Фото без опису

20 березня 2020 року УФСІ було оголошено конкурс мікропроєктів з надання соціальних послуг у 10 громадах. На конкурс, який проводився у два етапи було подано мікропроектні пропозиції від 22 територіальних громад Одеськоі? та Тернопільськоі? областей?, які Угодою про грант визначені учасниками проекту. За результатами конкурсу, рішенням Комітету з відбору мікропроектних пропозицій при Мінсоцполітики від 07.07.2020 було затверджено 10 найвище оцінених мікропроектних пропозицій територіальних громад, які фінансуватимуться за рахунок коштів гранту (у обсязі до 140 тис. дол. США на кожен з мікропроектів), в які увійшла Яськівська сільська територіальна громада. Метою проекту є надання підтримки територіальним громадам Одеської та Тернопільської областей для посилення їх спроможності у забезпеченні мешканців якісними соціальними послугами, підвищення доступу до соціальної та комунальної інфраструктури громади, поліпшення охоплення послугами вразливих груп населення (літніх людей, осіб з інвалідністю, сімей, що знаходяться у складних життєвих обставинах тощо).

 В рамках реалізації Проєкту в Яськівській сільській територіальній громаді створені на функціонують комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Яськівської сільської ради, служба у справах дітей Яськівської сільської ради та відділ сім’ї, праці та соціального захисту населення Яськівської сільської ради.

За кваліфікованою допомогою звертайтеся до адмін. будівель №1 за адресою с. Яськи, вул. Центральна,78 та № 2  за адресою с. Троїцьке, вул. Карла Маркса,8В Яськівської сільської ради.

Будемо раді Вам допомогти.

Тут Вас завжди вислухають, підтримають та допоможуть.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора