A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яськівська сільська територіальна громада
Одеська область, Одеський район

Привітання Яськівського сільського голови з Днем усиновлення.

Дата: 30.09.2022 10:53
Кількість переглядів: 733

Фото без опису

 

Батьки – це наче два міцних крила, що підтримують у польоті долю дитини протягом всього її життя, захищають від негараздів та зігрівають своїм теплом. Мамою і татом можна стати народивши власну дитину, а ще можна стати батьками усиновивши дитину-сироту чи дитину, позбавлену батьківського піклування.

Уже котрий раз, 30 вересня у день великого християнського свята Віри, Надії, Любові та їх матері Софії в Україні відзначається День усиновлення. Дане свято завжди є прикладом люблячої та міцної сім’ї, взірцем невичерпної життєвої мудрості, душевності, щирості та розуміння, безкрайньої душі та терпіння.

В цей день я щиро вітаю тих синочків і донечок, які знайшли своїх батьків завдяки усиновленню, вітаю усіх жителів Яськівської громади, які відчули радість батьківства й материнства даруючи любов усиновленим дітям. Я, також, дякую усім прийомним батькам і батькам-вихователям дитячих будинків сімейного типу, які щодня безмежною любов’ю зігрівають серця дітлахів у своїх родинах, зціляють стражденні дитячі душі, надають впевненості у завтрашньому дні, виховують достойних громадян нашій громаді і нашій Україні.

Нехай завжди у Ваших домівках лунає дитячий сміхом, а діти виростають здоровими, успішними і щасливими. Хай кожного дня примножується щедрість та милосердя Ваших душ заради дітей, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця! Зі святом Вас дорогі земляки!

З повагою, Яськівський сільський голова Володимир Федорович Курко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора