A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яськівська сільська територіальна громада
Одеська область, Одеський район

Акція «16 днів проти насильства"

Дата: 05.12.2023 14:59
Кількість переглядів: 136

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

П`ятого грудня дві тисячі двадцять третього  року практичним психологом ООЦССО спільно з директором КУ ЦНСП Яськівської сільської ради для суб’єктів соціальної роботи Яськівської сільської ради була проведена семінар-нарада приурочена до »акції «16 днів проти насильства. На даному заході були присутні та приймали активну участь в обговоренні даного питання представники Яськівської сільської ради, представники служби у справах дітей Яськівської сільської ради, представники відділу сім'ї, праці та соціального захисту населення Яськівської сільської ради. 
Акція «16 днів проти насильства» –це нагода ще раз нагадати громадськості про існування цих проблем у суспільстві, підвищити рівень обізнаності людей щодо усіх форм насильства, продовжити процес створення недискримінаційного простору для життя, розвитку і професійного зростання кожної людини.
Хочемо нагадати, що акція «16 днів проти насильства» проводиться з 25 листопада до 10 грудня щороку в усьому світі. Мета цієї акції привернення уваги до проблем подолання будь-яких форм насильства, у тому числі насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
. Період акції охоплює наступні важливі дати:
25 листопада – Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок;
1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом;
2 грудня – Міжнародний день боротьби з рабством;
3 грудня – Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями;
5 грудня – Міжнародний день волонтера;
6 грудня – Вшанування пам’яті студенток, розстріляних у Монреалі;
10 грудня – Міжнародний день прав людини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора