A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яськівська сільська територіальна громада
Одеська область, Одеський район

Інформація Південного міжрегіонального управління Держпраці

Дата: 12.02.2024 14:54
Кількість переглядів: 80

 

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

 

 

Сьогодні у рубриці #ЗАПИТАННЯ_ВІДПОВІДІ розглядаємо на кого розповсюджується дія Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану».

Відповідь: Закон України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» визначає особливості трудових відносини працівників усіх підприємств, установ, організацій в Україні незалежно від форми власності, виду діяльності і галузевої належності, а також осіб, які працюють за трудовим договором з фізичними особами, у період дії воєнного стану, введеного відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану».

Фото без опису

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

 

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці нагадує щодо роботи інноваційного сервісу «Інтерактивний інспектор»

Якщо не знайшли відповідь або немає технічної можливості скористатися сайтом— використайте сервіс «Інтерактивний інспектор»!

Фото без опису

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

 

 

Психологічно здорові працівники – це ознака здорового робочого середовища. Коли навчання навичкам психологічного відновлення та управління стресом вбудовані в діяльність підприємства, працівники відчувають, що їх цінують і підтримують, а це також впливає на підвищення рівня їхньої психологічної стійкості та продуктивності в умовах такої надзвичайної кризи, як війна.

Для того щоб психосоціальна підтримка відбувалася на постійній основі й мала профілактичний характер потрібна відповідна система дій: політика і програма заходів у межах цієї політики. Системна турбота про ментальне здоров’я так само важлива, як і турбота про фізичний стан людини.

Деталі за посиланням: http://surl.li/qhaxs

 

Фото без опису

Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанс «Прямої телефонної лінії»:

 

15 лютого 2024 року з 10.00 до 17.00 на теми:

 «Які документи обов’язково має оформити роботодавець при звільнені працівника»;

16 лютого 2024 року з 14.00 до 16.00 на теми:

«Не розрахувались у день звільнення з працівником – які наслідки».

19 лютого 2024 року з 10.00 до 17.00 на теми:

«Оплата праці в умовах воєнного стану».

По телефону 0973741562 на запитання роботодавців, найманих працівників відповість  провідний інспектор відділу з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України  Сорокін Ігор Борисович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора