Фото без опису

Регіональна консультативна рада у справах ветеранів війни сімей загиблих (померлих) захисників України при Одеській Державній Адміністрації відповідно до вимог свого положення організовує реабілітаційні заходи психологічної допо-моги учасникам бойових дій через спілку ветеранів війни ТОВ фірма «Віват» та по-відомляє, що спілка ветеранів війни в особі ТОВ фірма Віват уклала договір з Міністерством у справах ветеранів України щодо надання безкоштовної психо-логічної допомоги учасникам бойових дій; особам з інвалідністю внаслідок війни; учасникам війни; членам сім'ї загиблого (померлого) ветерана війни; сім'ї загиб-лого (померлого) Захисника та Захисниці України.

ТОВ фірма Віват включена до реестру надавачів послуг з психологічної допомо-ги для подальшої реабілітації та оздоровлення ветеранів Вашої громади! Додатко-во повідомляємо, що ТОВ фірма Віват має ліцензію на медичну справу.

Впродовж десяти років РЦ "Віват-Шураві" тісно співпрацює з громадськими ор-ганізаціями ветеранів, інвалідів війни, оздоровлює та лікує, відновлює здоров'я ве-теранам війни! Для цього створені всі умови:

1.Реабілітаційний центр розташований на березі Чорного моря: .Кароліно-Бугаз, вул.Студентська,18.

2.Номери двох-трьох місць зі всіма зручностями (кондиціонер, телеевізор, хо-лодильник)

3. Медичний центр оснащень (СПА-Зона, сольова печера, медпрофілакторій, гідромасажні басейни, фітнес зал, спорткомплекс).

Детальніше з умовами можна ознайомитися на сайті https://shuravi.in.ua/ До-даткову інформацію можна отримати звернувшись на електронну пошту vivatshuravi@ukr.net та за тел: +38 096 002 77 32; +38 095 660 42 63.

Запрошуємо: учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, учас-ників війни, членів сімей учасників бойових дій, сімей загиблих (померлих) За-хисників та Захисниць України відвідати реабілітаційний центр ТОВ «Віват» та отри-мати реабілітаційні послуги, які будуть Вам надані безкоштовно.

Бажаючі вище зазначених категорій громадян вашої громади повинні звернути-ся до керівництва вашої громади із заявою про бажання отримати реабілітаційні послуги у ТОВ фірмі «Віват»

З повагою, Голова Регіональної Консультаційної Ради з питань ветеранів війни, сімей загиблих захисників України при Одеській ОДА Афанасій РАДУКАН