До уваги ВПО! Внесено зміни до Порядку надання допомоги на ...

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

Багато внутрішніх переселенців залишили своє житло на тимчасово окупованій території. Останнім часом окупаційна влада починає шантажувати їх, погрожуючи забрати їхні квартири та будинки. Надсилають переселенцям повідомлення з вимогою з'явитися на тимчасово окуповану територію за місцем проживання та підтвердити свої права на нерухомість.

Не їдьте на тимчасово окуповану територію!

❗ Не контактуйте з окупантами!

❗ Не колаборуйте з ворогом!

❗ Не беріть ворожі паспорти!

Як би важко вам зараз не було на підконтрольній території, якщо поїдете на тимчасово окуповану територію, зрештою, вам там буде лише гірше.

Дочекайтесь деокупації по цей бік лінії фронту!

Якщо вам стає відомо, хто на тимчасово окупованій території прямо або опосередковано залучений до дій з незаконного позбавлення українців їхнього житла на тимчасово окупованій території, повідомляйте на гарячу лінію Мінреінтеграції 1548.

Усі, хто прямо або опосередковано залучений до незаконного позбавлення українців їхньої нерухомості на тимчасово окупованій території, згодом буде нести кримінальну відповідальність, а також буде зобовʼязаний відшкодувати постраждалим усі відповідні втрати та збитки.

Усі, хто буде незаконно набувати, володіти, розпоряджатись або користуватись житлом на тимчасово окупованій території, яке належить нашим людям, також буде нести кримінальну відповідальність та буде відшкодовувати переселенцям усі відповідні втрати та збитки. В повному обсязі