Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

З нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми який відзначають 30 липня  в Яськівській громаді було проведено ряд заходів з питань запобгання торгівлі людьми, а саме: в центрі надання соціальних послуг транслювались відеоролики з питань запобігання торгівлі людьми  було виготовлено та розміщено в центрі с. Троїцьке на білборді соціальну рекламу з відповідної тематики.

З метою підвищення рівня обізнаності щодо проблеми торгівлі людьми 30 липня 2024 року проведено «Лабіринт можливостей» до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми

Спеціалістами центру надання соціальних послуг Яськівської сільської ради разом зi спеціалістами відділу сім`ї, праці та соціального захисту населення за СПРИЯННЯМ відділу освіти культури, молоді та спорту Яськівської сільської ради  та суб'єкти взаємодії, що здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Яськівській сільській територіальній громаді провели вуличну акцію «Протидія торгівлі людьми». У квесті «Лабіринт можливостей» перевірили свою обізнаність у правилах безпечної подорожі та працевлаштування за кордоном. Кожен охочий отримав тематичні буклети з інформацією про торгівлю людьми та порадами, як уникнути подібних ситуацій. 

На подвір`ї Яськівського ліцею всі бажаючі перевірили свої знання  з питань працевлаштування, можливих ризиків при подорожі за кордон, шукали вихід iз невідомих ситуацій , аналізували помилки, яких найчастіше припускаються громадяни, змінивши своє ставлення до сумнівних пропозицій працевлаштування.  Серед учасників акції провели анкетування щодо правової обізнаності можливості отримання безоплатної правової допомоги та захисту прав у piзних життєвих ситуаціях. У сільських бібліотеках проведено тематичний захід присвячений Всесвіньому дню протидії торгівлі людьми.